Categoriƫn
Login


Nieuwe klant Login
62515d26395aa0c2a65f4fd94be6c694.png
23ffae232edf742670eea86868bb3ee2.png
eee2705bb9376105a1895a4343dd5459.png
7ee3e0390db931fbcd71c2c60c8fe1dd.png
Betaalmethoden & Veiligheid
 

Veiligheid
Het gehele orderproces in deze webwinkel is beveiligd door middel van een SSL certificaat. Hierdoor worden alle klantgegevens over een beveiligde verbinding naar de server verstuurd zodat niemand deze gegevens kan opvangen.

Betaalmethoden
Op dit moment accepteren wij de volgende betaalmethoden:
1) Vooruit Betalen
2) iDeal
3) PayPal
4) Rembours
5) Op rekening via Klarna

Overige opties:
6) Telefonisch of per fax  Bestellen
7) Afhalen

1) Vooruit Betalen
Als u kiest voor de optie "Vooruit Betalen", dient u het factuurbedrag zelf over te maken op onze rekening: 

Rekeningnummer: 1367.61.518
Tenaamstelling: Folux B.V.
IBAN: NL27RABO0136761518
BIC: RABONL2U
Rabobank Hoogeveen


U ontvangt per e-mail de bevestiging van uw bestelling, hierop staat het totaalbedrag, inclusief btw. Wij vragen u dit bedrag over te maken onder vermelding van het bestelnummer, dan kunnen wij u sneller van dienst zijn. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling verwerkt. 

Houdt u er rekening mee dat een overschrijving 2 tot 3 werkdagen kan duren. Wij doen onze best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u het sneller willen ontvangen dan adviseren wij u om te kiezen voor een andere betaalmethode.

Heeft u internetbankieren bij de Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis, ASN of SNS?
Overweeg dan iDEAL! Dit is een beveiligde en gratis betaalmethode waarbij u betaald via uw eigen internetbankier-omgeving. Bij iDEAL zien we meteen of de betaling is goedgekeurd. Uw bestelling kan daarom direct verstuurd worden, als deze voor 14:00 uur geplaatst is.

2) iDeal
Als u internetbankieren heeft bij de Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING, of SNS Bank, dan kunt u op onze site zonder aanmelding direct gebruik maken van iDEAL.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
• iDEAL betalingen worden direct verwerkt, hierdoor kunt u uw bestelling sneller ontvangen
• iDEAL werkt in uw eigen internetbankier-omgeving; vertrouwd, veilig en gemakkelijk
• iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken
• Controle en overzicht op de betaling
• Bij Folux is iDEAL gratis

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van uw bestelling geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen. U wordt vervolgens via een beveiligde ssl verbinding doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt u daar een aantal gegevens in te vullen en de betaling te bevestigen. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en wij krijgen een signaal dat de bestelling betaald is.
Let op: wilt u na de bevestiging van de betaling in het pop-up scherm op de normale manier afsluiten.

3) PayPal / Creditcard
Aankoop niet ontvangen?
Geld terug!

PayPal is volledig ontworpen als één van de veiligste methoden voor online betalingen. Uw betalingen worden verzonden zonder financiële informatie te delen.
Als u tijdens uw bestelling kiest voor de betaalmethode PayPal, is uw aankoop voor het volledige bedrag beschermd wanneer u de aankoop niet ontvangt of als deze sterk afwijkt van de omschrijving.
Bij Folux is Paypal gratis

Creditcard
Heeft u geen Paypal account, maar wel een creditcard, kiest u dan voor de betaaloptie Paypal. U hoeft geen account aan te maken, maar kunt wel eenvoudig en veilig met uw creditcard betalen.

4) Rembours
Wanneer u liever niet vooraf betaalt, is er de mogelijkheid om uw bestelling aan de deur te betalen met rembours. U betaalt de vervoerder aan de deur, die u daarna meteen het pakket overhandigd.  .
Belangrijk: zorg er voor dat u voldoende contant geld in huis heeft om het gehele bedrag te kunnen voldoen. De meeste chauffeurs hebben helaas nog niet de mogelijkheid om te pinnen.  

5) Klarna Factuur
Pas betalen wanneer u uw bestelling heeft ontvangen?
Dat kan als u kiest om op rekening te betalen met Klarna Factuur. Bij het ontvangen van uw bestelling vindt u uw factuur bijgesloten. Deze dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur. Uw bestelling mag maximaal een waarde hebben van €1500,-. Door deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens wordt gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Klarna achteraf te betalen. Klarna voert zelf enkele controles uit, en het is mogelijk dat uw betaling door Klarna wordt geweigerd. Hiervoor kan Folux niet aansprakelijk worden gehouden.

6) Telefonisch of per Fax Bestellen
Bij voorkeur ontvangen wij uw bestelling online, zodat wij u de snelste service kunnen bieden en er geen fouten in het bestelproces kunnen sluipen, zoals bijvoorbeeld het overnemen van uw gegevens. Mocht u uw bestelling via de telefoon of per fax willen plaatsen dan is dat natuurlijk geen probleem, u kunt ons 5 dagen per week  van 09:00 - 17:00 uur telefonisch bereiken op 0528-232476.

7) Afhalen
Wij verwerken en versturen uw orders altijd zo snel mogelijk. Wilt u om welke reden dan ook uw bestelling af komen halen, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Bij uw bestelling kunt kiezen of u vooraf wilt betalen of betalen bij afhalen. Als u kiest voor vooraf betalen, dient u ook de gewenste betaalmethode te selecteren. Kiest u bij de ingave van de betaalwijze voor afhalen, dan kunt u het artikel bij ons af komen halen en geven wij uit veiligheidsoverweging de voorkeur aan een pinbetaling.
 


| Meer