Categoriën
Login


Nieuwe klant Login
€ 399,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Bresser SAURUS WIFI 3D Printer
De Bresser Saurus is de optimale 3D-printer voor een snelle en succesvolle start met 3D-printen. De Bresser Saurus wordt speciaal aanbevolen voor gezinnen en scholen, omdat alle verwarmde elementen beschermd zijn tegen aanraken en er niet-giftig PLA-printmateriaal wordt gebruikt.
De 3D Printer wordt compleet gemonteerd geleverd en met eenvoudige stappen kunnen de eerste producten snel "out of the box" worden gemaakt. Het geïntegreerde easy leveling systeem helpt bij het creëren van de eerste 3D printsuccessen in een mum van tijd. Met functies zoals het 3,5 inch touch screen pad, filament run-out detectie, Wi-Fi, USB stick en nog veel meer, is de Saurus een zeer eenvoudig te gebruiken 3D printer.

Een belangrijk aspect is de kalibratie van de nozzle en het bouwplatform om de best mogelijke resultaten te bereiken. Hiervoor hoeven alleen de schroeven te worden vast- of losgedraaid tot er een pieptoon klinkt. Het intuïtieve nivelleersysteem detecteert de optimale afstand tussen de nozzle en het bouwplatform, waardoor de kalibratie veel eenvoudiger en nauwkeuriger is dan voorheen. Een ander voordeel is het lage geluidsniveau van <50 dB tijdens het drukproces. De Bresser Saurus overtuigt door een eenvoudig design, waarbij storende kabels in het kunststof frame zijn weggewerkt. Zorg goed voor uzelf en uw gezondheid tijdens het 3D-printen. De bijbehorende PLA filamenten zijn niet giftig, biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Dit maakt de Bresser Saurus tot de perfecte 3D-printer voor beginners, gezinnen en gevorderden. De eenvoudige bediening en de redelijke prijs zijn doorslaggevende argumenten voor zowel beginners als gevorderden.

Eigenschappen
- 3D-elementen afdrukken
- Flexibel, verwijderbaar bouwplatform
- Open drukbehuizing
- Verwisselbare drukplaat
- Software: REXprint
- Ondersteund filament type: PLA
- Printervolume: <50 dB Stil printen
- Aantal extruders: 1
- Max extruder temperatuur: 240° C
- Max. afdrukformaat 140 x 140 x 140 mm
- 9kg netto gewicht
- Firmware talen: Engels, Duits, Frans, Pools, Spaans, Portugees, Italiaans, Tsjechisch

Leveringsomvang
- Bresser SAURUS WIFI 3D Printer
- Netsnoer
- 300g PLA filament wit
- 300g PLA filament zwart
- Vet
- Instelgereedschap
- Spatel
- USB-stick: REXprint-snijplottersoftware, beknopte handleiding, beknopte handleiding testafdrukbestanden
- Volledige handleiding via download link en op de Bresser productpagina

| Meer

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

3 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 399,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen