€ 499,90 € 425,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Bent u op zoek naar een telescoop, maar wilt u niet de volle mep betalen? Dank zou u dit artikel kunnen overwegen. De telescoop is in nieuwstaat. De omverpakking is alleen niet meer erg fraai. Vandaar dat dit product tegen een aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. Vanzelfsprekend hebt u volledige garantie en service op dit product.

National Geographic Go-To Telescoop 90/1250
In samenwerking met National Geographic heeft Bresser een zeer aantrekkelijk serie instrumenten uitgebracht waaronder deze computergestuurde lenzentelescoop met go-to systeem. Deze Maksutov (spiegel) telescoop is in veel opzichten een uitstekende keuze voor de beginnende en gevorderde amateur astronoom. Met een brandpuntafstand van 1250 mm zijn hoge vergrotingen mogelijk: met de meegeleverde oculairen van 12,5 en 25 mm vergrotingen van 50 en 100x. Door het Maksutov ontwerp blijft de buis compact. Door de opening van 90 mm valt veel licht in de telescoop, waardoor er gedetailleerde beelden ontstaan. Voor de beginnende amateurastronoom is het vinden van de hemelobjecten geen makkelijke zaak. Dit wordt eenvoudig door het automatische go-to systeem. Snel objecten vinden, zonder de telescoop op go-to in te stellen gaat vrij makkelijk via de red-dot (LED)zoeker. De telescoop kan op het aluminium veldstatief geplaatst worden. Ook kan de telescoop als een op tafel gezet worden, zonder statief. De maan en planeten zijn zeer mooie objecten om met deze telescoop te bekijken. De telescoop is lichtsterk genoeg om ook de meest lichtsterke nevels te laten zien. De meegeleverde handcontroller is voorzien van 272.000 voorgeprogrammeerde hemelobjecten. Een kompas wordt meegeleverd om de telescoop goed uit te kunnen richten op Het Noorden. Met behulp van de draaibare sterrenkaart of meegeleverde planetarium software kan men zich makkelijk oriënteren tijdens het waarnemen. Voor het optimaal bekijken van de maan wordt een maanfilter meegeleverd.
 
Leveringsomvang:
● National Geographic Go-To Telescoop 90/1250
● 1x Aluminium veldstatief
● 1x GOTO Handbox
● 2x Oculairen (12,5 en 25mm)
● 1x Maanfilter
● 1x Draaibare sterrenkaart
● 1x Kompas
● 1x CD-ROM met astronmie software
● 1x Handleiding (EN/DU)

Bent u van plan om uw eerste stappen in de astronomie te zetten? Dan kan het zijn dat u vragen heeft m.b.t. welke telescoop het beste bij u past. Laat dit ons dan weten! Graag adviseren wij u welke telescoop en/of montering het beste bij uw wensen aansluit.

Specificaties:
 Artikelnummer
9062100
 Optisch ontwerp
Maksutov
 Diameter Frontlens
90 mm
 Brandpunt
1250 mm, f/13,9
 Objecten
> 272.000
 Maximale (zinvolle) vergroting
180x
 Montering
Mono Fork
 Garantie
2 jaar


 

| Meer

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 499,90
€ 425,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen