€ 399,00 € 379,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
National Geographic Go-To Telescoop 70/350
In samenwerking met National Geographic heeft Bresser een zeer aantrekkelijk serie instrumenten uitgebracht waaronder deze computergestuurde lenzentelescoop met go-to systeem. Deze hoogwaardige wide-field-lens telescoop geeft een mooi helder beeld en door het compacte ontwerp kan het makkelijk meegenomen worden. Het makkelijk te gebruiken go-to systeem is ook voor de beginnende astronoom eenvoudig te gebruiken. De telescoop kan op het aluminium veldstatief geplaatst worden. Ook kan de telescoop als een op tafel gezet worden, zonder statief. De maan en planeten zijn zeer mooie objecten om met deze telescoop te bekijken. De telescoop is lichtsterk genoeg om ook de meest lichtsterke nevels te laten zien. De meegeleverde handcontroller is voorzien van 272.000 voorgeprogrammeerde hemelobjecten. Een kompas wordt meegeleverd om de telescoop goed uit te kunnen richten op Het Noorden. Met behulp van de draaibare sterrenkaart of meegeleverde planetarium software kan men zich makkelijk oriënteren tijdens het waarnemen. De twee oculairen geven een vergroting van 18x (20mm oculair) en 35x (10mm oculair). Voor het optimaal bekijken van de maan wordt een maanfilter meegeleverd. Al met al een zeer complete computergestuurde telescoop welke "klein" maar fijn is!
 
Leveringsomvang:
● National Geographic Go-To Telescoop 70/350
● 1x Aluminium veldstatief
● 1x GOTO Handbox
● 2x Oculairen (10 en 20mm)
● 1x Maanfilter
● 1x Draaibare sterrenkaart
● 1x Kompas
● 1x CD-ROM met handleiding en astronmie software

Bent u van plan om uw eerste stappen in de astronomie te zetten? Dan kan het zijn dat u vragen heeft m.b.t. welke telescoop het beste bij u past. Laat dit ons dan weten! Graag adviseren wij u welke telescoop en/of montering het beste bij uw wensen aansluit.

De hieronder geplaatste foto’s van hemelobjecten zijn ter illustratie en geven weer wat de fotografische mogelijkheden van de telescoop zijn. Bij visuele waarnemingen zal men nagenoeg hetzelfde zien echter zonder kleuren omdat onze ogen daar niet gevoelig voor zijn.

Specificaties:
 Artikelnummer
9062000
 Optisch ontwerp
Refractor
 Diameter Frontlens
70 mm
 Brandpunt
350 mm, f/5
 Objecten
> 272.000
 Maximale (zinvolle) vergroting
140x
 Montering
Mono Fork
 Garantie
2 jaar

| Meer

Video('s): National Geographic Go-To Telescoop 70/350

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 399,00
€ 379,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Alle bundels met dit artikel:

20% Korting

Op de accessoires

€ 498,00

€ 458,20

Bestellen