€ 75,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
National Geographic Lenzentelescoop 50/600
In samenwerking met National Geographic heeft Bresser een zeer aantrekkelijk serie instrumenten uitgebracht waaronder deze lenzentelescoop met een lensopening van 50mm en een brandpunt van 600mm. Deze National Geographic 50/600mm telescoop is perfect voor de beginner die op zoek is naar een prima instrument om de wonderen van heelal te verkennen. Met een paar eenvoudige stappen is deze telescoop klaar voor gebruik en u ontdekt de wereld van de maan en planeten. Een kleine zoeker maakt het vinden van objecten een stuk eenvoudiger en de drie verschillende oculairen zorgen voor verschillende vergrotingen. De werking van de telescoop is eenvoudig: de telescoop kan men eenvoudig van richting veranderen door de centrale fixatieknop iets los te draaien. Het focussysteem aan het einde van de telescoop wordt gebruikt om het hemellichaam scherp te stellen. Door de in hoogte verstelbare statief kan de telescoop worden ingesteld op de juiste hoogte voor kleine of grote sterrenkijkers. De meegeleverde zenitspiegel zorgt voor comfortabel kijken.
 
Geschikt voor
● Maanwaarnemingen
● Planeetwaarnemingen
 
Leveringsomvang

● 1x National Geographic Lenzentelescoop 50/600
● 1x Eenvoudig aluminium statief
● 3x Oculairen (4 mm, 12.5mm en 20 mm)
● 1x Zenitspiegel
● 1x Zoeker 5x24
● 1x Maanfilter
● 1x Draaibare sterrenkaart
● 1x CD met Astronomie-Software
 
Bent u van plan om uw eerste stappen in de astronomie te zetten? Dan kan het zijn dat u vragen heeft m.b.t. welke telescoop het beste bij u past. Laat dit ons dan weten! Graag adviseren wij u welke telescoop en/of montering het beste bij uw wensen aansluit.

De hieronder geplaatste foto’s van hemelobjecten zijn ter illustratie en geven weer wat de fotografische mogelijkheden van de telescoop zijn. Bij visuele waarnemingen zal men nagenoeg hetzelfde zien echter zonder kleuren omdat onze ogen daar niet gevoelig voor zijn.

Specificaties
 Artikelnummer 9101000
 Artikelnaam NG 50/600
 Optisch design Refractor
 Diameter objectief 50 mm
 Brandpunt 600 mm f/12
 Maximale (zinvolle) vergroting 100x
 Garantie 2 jaar

| Meer

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

28 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 75,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen