€ 315,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
National Geographic Lenzentelescoop 90/900 EQ3
In samenwerking met National Geographic heeft Bresser een zeer aantrekkelijk serie instrumenten uitgebracht waaronder deze lenzentelescoop in combinatie met een degelijke EQ3 montering en aluminium statief. Een perfecte telescoop voor zowel de beginner als de gevorderde waarnemers. Door de profi-montering kunnen objecten tijdens het observeren eenvoudig handmatig gevolgd worden. Het uitgebreide accessoirepakket maakt dat deze telescoop zeer ruim inzetbaar is.De meegeleverde astro-software stelt je in staat de sterrenwereld te ontdekken met je PC. De telescoop wordt geleverd met een parallactische montering (in plaats van een azimutale montering) die normaal alleen bij de veel duurdere telescopen wordt geleverd. Met deze telescoop kunt u uitstekend de maan observeren, de ringen van Saturnus, de details van Jupiter maar ook zeer lichtsterke deep-sky objecten, zoals dubbele sterren en de meest lichtsterke nevels.
 
Leveringsomvang:
● National Geographic Lenzentelescoop 90/900
● 1x Aluminium veldstatief
● 1x EQ3 Montering
● 1x Contragewicht
● 3x Oculairen (4, 12,5 en 20 mm)
● 1x Maanfilter
● 1x Draaibare sterrenkaart
● 1x Zenitprisma
● 1x LED Finder
● 1x Barlowlens 3x
● 1x Omkeerlens 1,5x
● 1x CD-ROM Astro Software

Bent u van plan om uw eerste stappen in de astronomie te zetten? Dan kan het zijn dat u vragen heeft m.b.t. welke telescoop het beste bij u past. Laat dit ons dan weten! Graag adviseren wij u welke telescoop en/of montering het beste bij uw wensen aansluit.

De hieronder geplaatste foto’s van hemelobjecten zijn ter illustratie en geven weer wat de fotografische mogelijkheden van de telescoop zijn. Bij visuele waarnemingen zal men nagenoeg hetzelfde zien echter zonder kleuren omdat onze ogen daar niet gevoelig voor zijn.


Specificaties
 Artikelnummer 9070000
 Artikelnaam NG 90/900
 Optisch design Achromatische refractor
 Diameter objectief 90 mm
 Brandpunt 900 mm f/10
 Maximale (zinvolle) vergroting 180x
 Coating optiek MgF2 coating
 Visuele grensmagnitude 11,3 mag
 Gewicht tube (OTA) en montering 6,50 kg
 Montering Aluminium EQ3-Montering
 Garantie 2 jaar

| Meer

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 315,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Alle bundels met dit artikel: