€ 649,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Messier Telescoop MC-127/1900 met EQ-4/EXOS1 montering
De Bresser Messier MC-127/1900 met een brandpuntsafstand van 1900mm is een pracht telescoop voor ambitieuze beginnende en gevorderde liefhebber van de maan en planeten. Deze grote heldere objecten kunnen goed waargenomen worden. De stabiele montering met stalen statief zorgt er voor dat het waarnemen erg comfortabel en stabiel is. Door de hoge stabiliteit en de geavanceerde mechanica is het mogelijk om deze montering te gebruiken voor fotografie. Het contrast en helderheid zijn van een hoog niveau. De Bresser Messier MC-127/1900 geeft de gebruiker genoeg uitdaging om het heelal en de hobby astronomie in al zijn facetten te ontdekken. Zeker als men graag de maan en planeten bestudeerd is deze telescoop een zeer geschikt instrument.

Bresser Messier EQ-4 - EXOS1 montering
De nieuwe Messier montering werd tot in de detail verbeterd. Zo ook de nieuwe Bresser EXOS1 montering. Een ideale montering voor beginners en voor astronomen die aan een lichte en transportabele montering de voorkeur geven. De Bresser Messier EXOS1 is uitermate geschikt voor lichtere telescopen. Het draaggewicht van de montering ligt voor visueel gebruik zo rond de 7 kilo. De equatoriale montering is uit te breiden met een optioneel verkrijgbare poolzoeker en een motor voor op de RA as. De EXOS1 is uitgevoerd met een robuust statief voorzien van verstelbare poten. Het statief is voorzien van een oculair plateau welke nu ook 2 inch oculairen ondersteund. Standaard wordt de montering geleverd met een 20 mm tegengewicht shaft. Tevens is de EXOS1 uitgevoerd met twee flexibele asstangen voor het precies afstellen van de telescoop.

Geschikt voor
● Maanwaarnemingen
● Planeetwaarnemingen

Leveringsomvang
● Messier MC-127/1900 OTA
● 26 mm Plössl oculair (31,7mm / 1,25 Inch)
● Zenitspiegel
● SC Oculairadapter
● Telescoopringen en zwaluwstaart
● Handgreep
● Camerabevestiging
● LED Zoeker
● Equatoriale EXOS1 Montering
● Stalen statief
● Astronomie Software
● Handleiding (EN/DU)


Bent u van plan om uw eerste stappen in de astronomie te zetten? Dan kan het zijn dat u vragen heeft m.b.t. welke telescoop het beste bij u past. Laat dit ons dan weten! Graag adviseren wij u welke telescoop en/of montering het beste bij uw wensen aansluit.

De hieronder geplaatste foto’s van hemelobjecten zijn ter illustratie en geven weer wat de fotografische mogelijkheden van de telescoop zijn. Bij visuele waarnemingen zal men nagenoeg hetzelfde zien echter zonder kleuren omdat onze ogen daar niet gevoelig voor zijn.

Specificaties
 Artikelnummer 4727197
 Artikelnaam Messier MC-127/1900 met EXOS1
 Optisch design Maksutov-Cassegrain
 Diameter objectief 127 mm
 Brandpunt 1900 mm f/15
 Maximale (zinvolle) vergroting 256x
 Tube (OTA) gewicht 2,4 kg
 Montering Mechanische EXOS 1
 Maximale belastbaarheid EXOS1 7 kg
 Nettogewicht montering 3,9 kg (zonder statief en contragewicht)
 Garantie 2 jaar

| Meer

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 649,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Alle bundels met dit artikel: