€ 735,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Messier Telescoop MC-127/1900 met EQ-5/EXOS2 montering
De Bresser Messier MC-127/1900 met een brandpuntsafstand van 1900mm is een pracht telescoop voor ambitieuze beginnende en gevorderde liefhebber van de maan en planeten. Deze grote heldere objecten kunnen goed waargenomen worden. De stabiele montering met stalen statief zorgt er voor dat het waarnemen erg comfortabel en stabiel is. Door de hoge stabiliteit en de geavanceerde mechanica is het mogelijk om deze montering te gebruiken voor fotografie. Het contrast en helderheid zijn van een hoog niveau. De Bresser Messier MC-127/1900 geeft de gebruiker genoeg uitdaging om het heelal en de hobby astronomie in al zijn facetten te ontdekken. Zeker als men graag de maan en planeten bestudeerd is deze telescoop een zeer geschikt instrument.

Bresser Messier EQ-5 - EXOS2 montering
De montering wordt geleverd inclusief een poolzoeker. Optioneel is verlichting voor de poolzoeker leverbaar. Dit maakt “op de pool zetten” van de montering een stuk eenvoudiger. De montering kan optioneel uitgevoerd worden met Bresser EXOS Duo motoren op beide assen zodat het te hemelobject gecentreerd in het gezichtsveld blijft. De montering is verder uitgevoerd met dubbele metalen kogellagers zodat correcties m.b.t. de stand van de montering soepel worden overgebracht. Het draagvermogen voor visueel gebruik ligt rond de 12 kg.

Geschikt voor
● Maanwaarnemingen
● Planeetwaarnemingen

Leveringsomvang
● Messier MC-127/1900 OTA
● 26 mm Plössl oculair (31,7mm / 1,25 Inch)
● Zenitspiegel
● SC Oculairadapter
● Telescoopringen en zwaluwstaart
● Handgreep
● Camerabevestiging
● LED Zoeker
● Equatoriale EXOS2 Montering
● Stalen statief
● Astronomie Software
● Handleiding (EN/DU)


Bent u van plan om uw eerste stappen in de astronomie te zetten? Dan kan het zijn dat u vragen heeft m.b.t. welke telescoop het beste bij u past. Laat dit ons dan weten! Graag adviseren wij u welke telescoop en/of montering het beste bij uw wensen aansluit.

De hieronder geplaatste foto’s van hemelobjecten zijn ter illustratie en geven weer wat de fotografische mogelijkheden van de telescoop zijn. Bij visuele waarnemingen zal men nagenoeg hetzelfde zien echter zonder kleuren omdat onze ogen daar niet gevoelig voor zijn.

Specificaties
 Artikelnummer 4727198
 Artikelnaam Messier MC-127/1900 met EXOS2
 Optisch design Maksutov-Cassegrain
 Diameter objectief 127 mm
 Brandpunt 1900 mm f/15
 Maximale (zinvolle) vergroting 256x
 Tube (OTA) gewicht 2,4 kg
 Montering Mechanische EXOS 2
 Maximale belastbaarheid EXOS2 12 kg
 Nettogewicht montering 5,3 kg (zonder statief en contragewicht)
 Garantie 2 jaar

| Meer

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

6 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 735,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Alle bundels met dit artikel: