€ 24,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Handboek Sterrenkunde - Govert Schilling
Dit is niet zomaar een boek. Zes delen, negentien hoofdstukken, honderdzesenzestig verschillende onderwerpen, vierhonderd foto's, kaarten en illustraties, zesenveertig tabellen en vele tientallen interessante feitjes en handige kijktips - hoe vind je daarin ooit je weg?
 
Dit ultieme basisboek voor de sterrenkunde, geschreven door de bekende wetenschapsjournalist Govert Schilling, staat boordevol nuttige informatie, schitterende illustraties en foto's, interessante weetjes, tips om zelf de sterrenhemel waar te nemen, en natuurlijk de nieuwste resultaten van het ruimteonderzoek. Govert Schilling laat in dit boek geen stukje van het heelal onbelicht. In 19 overzichtelijke hoofdstukken geïllustreerd met prachtige kaarten en tekeningen neemt hij de lezer mee langs zon, maan en planeten, via sterren, nevels en sterrenhopen naar melkwegstelsels, clusters en de geboorte van het heelal. Daarnaast maakt hij de amateur-astronoom wegwijs in wat er aan de sterrenhemel te zien is en helpt hij hem op weg bij het zelf waarnemen van maankraters, dubbelsterren en meteoren.

Handboek sterrenkunde beantwoordt alle denkbare vragen op het gebied van de sterrenkunde helder en begrijpelijk. En wie nog meer wil, kan terecht op de altijd zeer actuele website allesoversterrenkunde.nl

Govert Schilling schrijft voor de Volkskrant over sterrenkunde en heeft meer dan veertig boeken over dit onderwerp op zijn naam, waaronder Evoluerend Heelal en Fascinerend zonnestelsel. Zijn boeken zijn vertaald in het Engels, Italiaans en Chinees.
- alle relevante thema‘s van de sterrenkunde in een ultiem basisboek
- het enige actuele en complete handboek over sterrenkunde
- volledig geactualiseerde editie met nieuwe vormgeving (zesde druk)
- toegankelijk geschreven door bekende auteur
 
Specificaties
 Titel
Handboek Sterrenkunde
 Formaat
27x248x208 mm
 ISBN
9789059567115
 Auteur
Govert Schilling
 Redactie Liesbeth Kuitenbrouwer
 Illustrator Jeanette Bos
 Aantal bladzijden
256 blz.
 Uitvoering
Gebonden
 Druk Achtste herziene druk - Oktober 2016
 Uitgeverij Fontaine Uitgevers

| Meer


Opties:

Verzendkosten

€ 5,95 

Voorraad

€ 24,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen