€ 64,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Eschenbach Helderveldlope 65mm 1.8x

Omschrijving

Als het lettertype te klein wordt en de krant,boek niet meer kunt lezen, of de details niet meer zichtbaar zijn, hebt u een loep nodig. Eschenbach loepen en leesglazen zijn kwaliteitsproducten 'Made in Germany' met nauwkeurig geproduceerde lenzen voor uw gevoelige oog.
Helderveldloepen bieden speciale voordelen, zoals het trillingvrije beeld door de opgezette geleider op dat wat wordt gelezen,deze lope heeft een twee keer zo hoge oppervlaktehelderheid van de weergave in vergelijking met de omgevingshelderheid, die door de lichtbundeling ontstaat. Bovendien liggen de beeld- en objectpositie vrijwel in één vlak, wat resulteert in bijzonder vermoeidheidsvrij lezen. Bij een lensdiameter van 65 mm biedt dit model een vergroting op schaal 1 tot 1,8 x. Door het grote accomodatievermogen is het gebruik van helderveldloepen bijzonder geschikt voor kinderen als ondersteuning van hun resterende gezichtsvermogen. Helderveldlopen zijn ook goed als combinatieloepen te gebruiken ( samen met plusadditie of systemen met voorzetlenzen)
Voorbeeld: plusaditie 6dpt = 1.5x samen met heldere lopen1.8x = totaal 2.7x De leesafstand van 18cm (6dpt) blijft bij dubbele vergroting in combinatie met een heldere loep behouden.

De helderveldloepen van het merk Eschenbach worden geleverd in een zakje van microvezeldoek, dat ook uitermate geschikt is voor lensreinigingdaardoor langer, terwijl de breedte gelijk blijft.

Uitvoering

  • Asferische loep
  • Vergroting 1.8x
  • Diameter 65mm
  • Glashelder
  
                                                   Specificaties 
Productnummer 1420
Vergroting 1.8x
Lensdiameter 65mm
Lens Asferisch
Coating Enkelvoudig

| Meer


Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 64,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen