€ 599,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Bresser Advance ICD Microscoop 10x-160x
De Bresser Advance ICD is een hoogwaardige stereomicroscoop voor amateur en professionele doeleinden. De Advance ICD is de eerste trinoculaire microscoop met op- en doorlicht in het microscopenprogramma van Bresser. Als professioneel gemaakt instrument biedt het uitstekende prestaties aangaande optische kwaliteit. Dit tegen een zeer gunstige prijs. De Advance ICD is in hoogte verstelbaar en de kop kan 360° gedraaid worden. Zo kan men heel flexibel te werk gaan bij het bekijken van bijvoorbeeld stenen etc. Fotografie of opnames maken met een pc-oculair wordt mogelijk gemaakt door de trinoculaire aansluiting. Zo kan me gelijktijdig waarnemen en opnames maken. De beelden zijn erg kleurrijk, contrastrijk en gedetailleerd. Dit wordt ook mogelijk gemaakt door de goede halogeenverlichting, welke te dimmen is. De oogafstand tussen beide oculairen is makkelijk in te stellen.

Fotograferen met een DSLR
Wilt u de de Bresser Advance ICD gaan gebruiken in combinatie met een DSLR (spiegelreflex) dan is een speciale projectie camera adapter nodig om de beste resultaten te behalen met deze microscoop. Deze adapter bestaat uit een fotoadapter met daarin een WF10x oculair. Neemt u alstublieft contact met ons op hoe deze adapter besteld kan worden. De mooiste resulaten worden behaald met een speciale microscoopcamera.

Gebruik MikroCam camera
Geadviseerd wordt om bij het gebruik van een MikroCam microscoopcamera de 5914005 Bresser Reductielens 0.5x Variabel mee te bestellen. Met behulp van deze lens zal het beeld van de camera en de oculairen gelijk ingesteld kunnen worden qua scherpte.

Leveringsomvang
● Bresser Advance ICD Microscoop 10x-160x
● 2x Voorzetlens
● Blauwfilter
● Doorlicht glasschijf, mat
● Oplicht glasschijf, zwart/wit
● Trinoculair opzetstuk
● Rubberen oogschelpen
● Stofkap
● 230 V Netstroomkabel (13V / 3,3 A)

Accessoires
Onderaan deze pagina vindt u bij "Relevante Producten" alle accessoires die bij voor deze microscoop van toepassing zijn. Let op! De microscoop LED ringverlichting is ook te combineren met de Advance ICD. Echter niet met de 2x voorzetlens en de meegeleverde halogeen verlichting.

Specificaties
 Artikelnummer 5804000
 Artikelnaam Advance ICD 10x - 160x
 Type microscoop Op- en Doorzichtmicroscoop
 Type kop Trinoculair
 Vergroting 10x - 160x
 Oculair(s) WF 10x, WF20x
 Objetieven 1x - 4x (Stereo Zoom), 2x (Voorzet)
 Kleurfilter Blauw
 Stroomvoorziening Netstroom
 Verlichting Halogeen (12V / 10W)
 Stroomvoorziening Netstroom
 Type kop 360° draaibaar, 45° geneigt
 Garantie 10 jaar

| Meer

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 599,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen